De kracht van het nu

De kracht van het nu

By Eckhart Tolle

 • Release Date : 2010-05-02
 • Genre : Spiritualiteit
 • FIle Size : 1.96 MB
Score: 4.5
4.5
From 64 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

De kracht van het nu Tolle's praktische en mystieke boodschap reikt ons transcendente waarheden aan die ons vrij maken. Om de weg te gaan die wordt beschreven in De kracht van het Nu dien je de identificatie met je analytische geest en het daardoor gecreëerde onechte zelf, het ego, te laten varen. We zijn ons denken niet. We kunnen onszelf van psychische pijn verlossen. Je authentieke kracht wordt pas gemobiliseerd door je over te geven aan het Nu. Hier vinden we vreugde en zijn we in staat ons ware zelf te omarmen. Daar komen we er ook achter dat we al `heel' en `volmaakt' zijn. Velen zullen tijdens het lezen van dit boek vaststellen dat de grootste blokkades om in het Nu te komen onze relaties zijn, dat wil zeggen de manier waarop we in onze relaties staan. Relaties kunnen echter ook een toegang zijn om tot verlichting te komen, mits we ze wijs benutten zodat ze bijdragen aan onze bewustwording en we daardoor in staat zijn meer liefde te geven. Als we volledig aanwezig kunnen zijn en iedere stap in het Nu kunnen zetten, kunnen we de werkelijkheid ervaren van zaken als `overgave', `vergeving' en `het onnoembare'. Zo kunnen we onszelf openstellen voor de transformerende ervaring van De kracht van het Nu.

Reviews

 • Geweldig !

  5
  By Mart198306
  Ik begon te lezen met de gedachte dat dit weer zo en hocus pocus boek zou zijn. Maar als snel las ik bepaalde dingen welke ik al toepaste alleen onbewust. Het boek heeft me heel veel inzicht gegeven en heeft me geholpen op de weg naar verlichting ! Een dikke aanrader !!
 • Kracht van het Nu van Eckhart Tolle

  5
  By Elberdina
  Dit is het meest allesomvattende, adembenemende, krachtigste, kippenvel opwekkende, spirituele boek dat ik ooit gelezen heb. Deze woorden zijn eigenlijk niet eens genoeg om aan te geven hoe goed dit boek ik. Het heeft mij de weg gewezen naar een vredig leven en ik ben de schrijver daar meer dan dankbaar voor. Namasté

keyboard_arrow_up