Gouden eeuw, over grachten, schaatsen en Sinterklaas

Gouden eeuw, over grachten, schaatsen en Sinterklaas

By Ingrid Koenen

  • Release Date : 2012-11-11
  • Genre : Kunst en architectuur
  • FIle Size : 18.80 MB
Score: 4.0
4.0
From 39 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

Gouden eeuw, over grachten, schaatsen en Sinterklaas Vijf keer vijf topstukken uit het Rijksmuseum Amsterdam vormen het decor voor quotes uit de Renaissance. Een fotoboek samengesteld door journalist Ingrid Koenen met verrassende uitspraken van eeuwen geleden, die nog altijd uitdagen en inspireren. 

De Gouden eeuw was een gouden tijd met een beetje extra glans. De periode van ontdekkingen, reizen, handel  en nieuwe perspectief. Sommige beelden van grachten, gevels, schaatsen en Sinterklaas die toen in olieverf zijn vastgelegd, bestaan nog steeds. Geniet, leef en ontdek.

Huygens: “Het leven is een droom, maar dromen is geen leven”
Descartes: “Ik denk, dus ik besta”
Spinoza: “Onwaarheid is geen eigendom van ons verstand”

Reviews

  • Absoluut niet Made for IBook

    1
    By Spinal Cracker
    De essentie van het ePub formaat is dat het responsive is, maw het past zich aan aan het formaat van je apparaat. Dit in tegenstelling tot bv. het PDF formaat, dat altijd een volledige A4 of legal pagina afbeeldt in staand formaat. Dit boek wil per sé liggend worden gelezen, ongeacht de stand van je device. Erg irritant. Ook past het formaat zich niet aan. En inhoudelijk: tja, mooie plaatjes met teksten. Big deal. Dit kan zoveel beter. (Nb. Deze kritiek geldt niet alleen voor dit boek, maar vele zgn. Made for iBook titels)

keyboard_arrow_up