De opkomst van de draken (Koningen en tovernaars—Boek 1)

De opkomst van de draken (Koningen en tovernaars—Boek 1)

By Morgan Rice

 • Release Date : 2015-03-17
 • Genre : Actie en avontuur
 • FIle Size : 7.31 MB
Score: 4.0
4.0
From 279 Ratings
Download Now
The file download will begin after you complete the registration. Downloader's Terms of Service | DMCA

Description

De opkomst van de draken (Koningen en tovernaars—Boek 1) “Als je dacht dat je geen reden meer had om te leven na het einde van de Tovenaarsring serie, dan had je het mis. De Opkomst van de Draken is het begin van wederom een veelbelovende serie van Morgan Rice, die ons meeneemt in een fantasiewereld met trollen en draken, moed, eer, magie en geloof in je lotsbestemming. Morgan is er weer in geslaagd om een sterke set personages neer te zetten die ons op elke pagina voor hen laten juichen… Aanbevolen voor de permanente bibliotheek van iedereen die van een goedgeschreven fantasy novel houdt.”
--Books and Movie Reviews, Roberto Mattos

De #1 Bestseller!

De #1 Bestverkopende auteur Morgan Rice komt met een meeslepende nieuwe epische fantasy serie: DE OPKOMST VAN DE DRAKEN (KONINGEN EN TOVENAARS—Boek 1).

Kyra, 15, droomt ervan om een beroemde krijger te worden, net als haar vader, ondanks het feit dat ze het enige meisje is in een fort met alleen maar jongens. Terwijl ze worstelt om haar speciale vaardigheden te begrijpen, haar mysterieuze innerlijke kracht, beseft ze dat ze anders is dan de anderen. Maar er wordt een geheim voor haar verzwegen over haar geboorte en een voorspelling rond haar lot, waardoor ze zich gaat afvragen wie ze echt is. 

Wanneer de lokale heer komt om haar mee te nemen, wil haar vader haar uithuwelijken om haar te redden. Kyra weigert en vertrekt in haar eentje. Ze trekt een gevaarlijk bos in, waar ze een gewonde draak tegenkomt—en ze zet een serie gebeurtenissen in werking die het koninkrijk voorgoed zullen veranderen. 

Ondertussen offert de 15-jarige Alec zichzelf op voor zijn broer en wordt afgevoerd naar De Vlammen, een muur van dertig meter hoge vlammen die het koninkrijk tegen het leger van Trollen in het oosten beschermen. Aan de andere kant van het koninkrijk worstelt de huurling Merk met zijn duistere verleden. Hij reist door de bossen, vastberaden om een Wachter van de Torens te worden en te helpen het Vuurzwaard, de magische krachtbron van het koninkrijk, te bewaken. Maar de Trollen willen het Zwaard ook hebben—en ze bereiden zich voor op een enorme invasie die de koninkrijken voorgoed zou kunnen vernietigen. 

Met haar sterke sfeer en complexe personages is DE OPKOMST VAN DE DRAKEN een meeslepend verhaal over ridders en krijgers, koningen en heren, eer en moed, magie, het lot, monsters en draken. Het is een verhaal over liefde en gebroken harten, misleiding, ambitie en verraad. Het is fantasy op zijn best, en nodigt ons uit in een wereld die ons voorgoed zal bijblijven, een wereld die alle leeftijden zal aanspreken. 

Boek #2 in KONINGEN EN TOVENAARS zal binnenkort gepubliceerd worden.

“DE OPKOMST VAN DE DRAKEN is een succes—meteen van af het begin… Een superieure fantasy novel… Het begint, zoals het hoort, met de worstelingen van de heldin en breidt zich geleidelijk aan uit in een bredere cirkel van ridders, draken, magie, monsters, en het lot… Alle elementen van high fantasy zijn aanwezig, van soldaten en gevechten tot confrontaties met de zelf… Een aanbevolen winnaar voor iedereen die houdt van epische fantasy novels die gevoed worden door krachtige, geloofwaardige hoofdrolspelers.”
--Midwest Book Review, D. Donovan, eBook Reviewer

Reviews

 • Goed verhaal; slecht vertaald

  2
  By Kipsalade2
  Goed verhaal; meeslepend en spannend, maar afgrijselijk veel taal- en vertalingsfouten. Hierdoor niet prettig lezen
 • Opkomst vd draken,

  4
  By Zw.Panter
  Ik vind haar boeken geweldig. En de spelfouten dat lig niet aan de schrijfster,maar aan de vertaling. Ga nu het volgende boek lezen met veel plezier. Geweldige boeken kan niet anders zeggen. Vr Gr Suzan 🌹.
 • Topboek!

  5
  By Superdupersupuurapp!
  Er zaten soms wat spellingsfouten in maar dat neemt niet weg dat het boek spannend blijft tot de laatste pagina. Echt een aanrader, ik wil alle delen lezen!!!
 • Geweldig!!

  5
  By Mwoaan
  Echt een geweldig boek jammer van de spelfouten kan niet wachten op deel 2 !
 • Bar slecht vertaald en heeel veel fouten!

  1
  By Mafferic
  Het verhaal is leuk, je wilt wel steeds doorlezen, maar onvoorstelbaar wat een fouten! Niet alleen in de vertaling, maar ook spelfouten, kromme zinnen, verkeerd taalgebruik.... Ik snap niet dat dit langs de uitgever is gekomen!? Dat kun je zo toch niet verkopen? Zijn de volgende delen ook zo?
 • Weglezer

  3
  By Handshakers
  Het boek leest gemakkelijk, sneltreinvaart. Heel erg jammer zijn de vertaalfouten die je uit het verhaal halen: redactiewerk!!! Een paar inconsequenties zijn ook storend..... Prima hoofdpersonen en verhaallijnen, dit smaakt naar meer!
 • De opkomst van de draken en tovenaars boek 1

  5
  By Tineke663357
  Een geweldig boek. Spannend en mooi beeldend omschreven. Zie uit naar deel 2
 • Leuk Boek 👍🏻

  5
  By Christ6479
  Een leuk boek, de vertaling is minder goed gelukt. Maar zelfs als je het boek een paar weken niet hebt gepakt zit je weer snel in het verhaal.
 • Jammer

  3
  By Dutchglory99
  Een aardig verhaal, geen literatuur. Maar helaas slecht vertaald en vol met taalfouten.
 • Top boek

  5
  By Getuigfdhj
  Wat een verhaal , ga gelijk aan deel twee beginnen

keyboard_arrow_up